Kennismaking met de trouwfotograaf

Om te kijken of het klikt, en of mijn bruidsfotografie en werkwijze jullie aanspreekt, plannen we altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie kunnen dan uitgebreid vertellen over jullie dagindeling en plannen, maar ook over de sfeer en stijl van de dag. Ik zal met jullie meedenken, tips geven, vragen stellen en natuurlijk mijn portfolio laten zien. Na het gesprek maak ik op korte termijn een offerte op maat waarna jullie de keuze voor mij als bruidsfotograaf kunnen maken. Jullie datum reserveer ik op dat moment in mijn agenda.

Voor de bruiloft

Zodra jullie de keuze hebben gemaakt voor mij als bruidsfotograaf zet ik jullie dag definitief in mijn agenda. Uiterlijk 3 weken voor jullie bruiloft ontvang ik graag per email mijn planning van jullie, met eventuele toelichting of aanvullende wensen of opmerkingen. Uiteraard blijf ik graag op de hoogte van de dagindeling zodat ik precies weet waar en hoe laat ik overal moet zijn. Zo sta ik niet voor verrassingen en kom ik overal op tijd.

Tijdens de bruiloft

Op de grote dag hoef je mij bijna niets meer te vertellen. Jullie gaan vooral genieten van de dag en laten alles om je heen gebeuren. Ik begeleid jullie alleen op momenten waarop dat gewenst is en blijf op gepaste afstand tijdens de overige momenten. Gedurende de dag mag je overigens wel altijd je eigen input geven. Je houdt tenslotte de touwtjes zelf in handen. Gedurende de bruiloft ontstaat er altijd vanzelf een goede balans daartussen.Zodra de dag ten einde loopt, geef ik dat altijd tijdig aan en loop ik vaak op verzoek nog even een rondje voor het geval er nog daggasten zijn die met elkaar op de foto willen. Ik neem vervolgens netjes afscheid.

Na de bruiloft

Op verzoek kan ik jullie vlak na de bruiloft al wat trouwfoto’s als preview versturen per email. Zo heb je alvast een beeld van het resultaat indien je bijvoorbeeld op huwelijksreis gaat en niet kunt wachten tot je terug bent.Een maand na de bruiloft lever ik de trouwfoto’s professioneel bewerkt en in hoge resolutie op DVD.Indien jullie ook voor een trouwalbum hebben gekozen zal ik hieraan vervolgens mee door gaan.Jullie kunnen meebeslissen over het ontwerp en de opmaak voordat ik het laat drukken en naar jullie verstuur. Dit albumtraject duurt meestal zo’n 3 tot 4 weken.