Wie is Linda Stienstra Photography…

Mijn naam is Linda Stienstra en ben freelance fotograaf. Al jaren heb ik fascinatie met fotografie. Als kind pakte ik al graag de analoge spiegelreflexcamera van mijn vader en bekeek de wereld door de lens. Dit is vervolgens doorgegroeid door veel te fotograferen met compacte digitale camera’s en uiteindelijk kreeg ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera. Vanaf 2009 begon dan ook de echte verdieping in fotograferen.Ik heb diverse cursussen gevolgd om kennis te maken met de diverse facetten van de fotografie. Dit smaakte naar meer, waardoor ik besloot om de vakopleiding tot fotograaf te gaan volgen bij de fotovakschool te Rotterdam. Hier leerde ik de fijne kneepjes van het vak en kreeg inzicht in het hele spectrum van de fotografie.

Mijn interesses liggen bij portret- en studiofotografie, hier heb ik de afgelopen jaren al veel ervaring mee opgedaan. In mijn portfolio zijn daar voorbeelden van te zien. Personen, gezinnen, (bruids)paren of wie dan ook met juist die ene blik of lach of tijdens dat speciale moment op de foto te krijgen, dat is mijn passie. In de studio, bij iemand thuis, in het park, in de trouwzaal, niet is mij te gek. Eigen inbreng van mijn klanten vind ik heel belangrijk, dus heb je een duidelijke wens of hoge eisen? Kom maar op!

Inmiddels is de bouw van mijn eigen studio een feit en binnenkort open ik de deuren, dus wees welkom en kom eens kijken in Oud-Beijerland.

ik