Portretfotografie is op verschillende manieren mogelijk. Meestal fotografeer ik op locatie, omdat je met natuurlijk licht prachtige foto’s krijgt.
Binnenkort is het ook mogelijk om bij mij in de studio een fotoshoot te doen. Kom gerust een keer kijken of praten, want zo goed als alles is mogelijk!

Ik bespreek graag met jullie de wensen. Welke mensen komen er op de foto? Waar wordt de fotoshoot gehouden? En welke stijl foto’s hebben je voorkeur? Ook wanneer je visagie wilt, kan ik dit voor je regelen.

Een fotoshoot zal ongeveer een uur duren, afhankelijk van jullie wensen. Mijn werkwijze is informeel en ongedwongen, dit levert spontane en levendige foto’s op. Ik maak verschillende foto’s in diverse poses en eventueel met verschillende kledingstukken of accessoires.

Na de fotoshoot zal ik de foto’s bewerken. Binnen enkele dagen na de fotoshoot zijn de foto’s beschikbaar via een logincode en te bekijken op deze website. Je kunt thuis rustig bekijken welke foto’s je op hoge resolutie wilt ontvangen. Deze foto’s ontvang je in kleur en zwart-wit op DVD.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor meer informatie